Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Offtopic

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 29.6.2006   #1
Ronon
Member

 
Ronon's Avatar
 
Join Date: 29.12.2005
Posts: 160
Default Mapa znaku

Neviete kde je vo Win a mapa znaku ALT+ num cislice ?
Rad by som vedel ako v LFS je mozne si dat nake znaky alebo pismena do SPZ (teraz nemyslim normalnu abecedu ale komplikovanejsie)

Last edited by Ronon; 29.6.2006 at 21:41.
Ronon is offline   Reply With Quote
Old 29.6.2006   #2
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 796
Default

příslušenství / systémové nástroje / mapa znaků
alt + něco se pak zobrazuje vpravo dole, ale ne u všech znaků
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 29.6.2006   #3
DoN
Administrator

 
DoN's Avatar
 
Join Date: 21.7.2004
Location: Rožnov p.R.
Posts: 1 103
Default

anebo "vic profi" postup

klavesa win (ja ji mam mezi levym CTRL a ALTem) + r, napsat charmap, enter
__________________
http://www.rallyphotos.cz
DoN is offline   Reply With Quote
Old 30.6.2006   #4
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 796
Default

to není profi
profík napíše do googlu "mapa znaků alt" (tzn. 1/10 původního dotazu) a klikne na první odkaz
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 30.6.2006   #5
Tommy V.
LFS Guru

 
Tommy V.'s Avatar
 
Join Date: 26.5.2006
Location: Valmez
Posts: 1 972
Default

to taky neni profi
profik ji ma v hlave

tim ovsem nechci rict, ze ja jsem profik

Last edited by Tommy V.; 30.6.2006 at 01:28.
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 30.6.2006   #6
Ronon
Member

 
Ronon's Avatar
 
Join Date: 29.12.2005
Posts: 160
Default

Skusal som nejake znaky v LFS ale hodi mi to len ?
Ronon is offline   Reply With Quote
Old 30.6.2006   #7
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 632
Default

ja ji mam jeste vytistenou na papire co byl u prirucky k ms-dos
jet is online now   Reply With Quote
Old 30.6.2006   #8
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 254
Default

ww: normalne jak si v "text na poznavacce" tak das CTRL a pak takovou tu sipku dolu nad barvama
z win do lfs se mi to nak nepodarilo zkopirovat

Last edited by Alien_CZ; 30.6.2006 at 12:56.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:23.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.